INSPIRATIE

OORSPRONG

Met enige trots mag ik onze wonderbaarlijke therapeutische Himalaya zoutgrot aan het grote publiek voorstellen.

Mijn eerste ervaring met “Zouttherapie” is tot stand gekomen tijdens een bezoek aan een gezondheidsbeurs in Innsbrück (2008). Ik heb sindsdien tal van Zouttherapie centra bezocht, maar er was destijds onvoldoende medische achtergrondinformatie beschikbaar. Nu 10 jaar later zijn de resultaten bij klachten van luchtwegen en huidproblemen, lovend bij tal van zoutcentra in het buitenland, bv. Zoutkamer Veenendaal in Nederland.

Sindsdien is dit project steeds in mijn hoofd blijven zitten en ben ik in dit project blijven geloven. Toen ik in 2017 werd uitgenodigd via een Multinational in Pakistan om de Himalaya zoutmijnen te komen bezoeken, is het allemaal in een stroomversnelling belandt.

Tijdens het bezoek van de zoutmijn, aan de uitlopers van de Himalaya, in de regio Punjab in Pakistan heeft mijn inspiratie zich verder ontplooit, waarvan je nu het eindresultaat in onze zoutgrot kan komen bewonderen. Onze Himalaya zoutgrot biedt extra energie en levenslust, waar lichaam, ziel en geest samen één worden. Aangename warme kleuren met prachtige lichteffecten doorheen de Himalaya zoutstenen, UV-sterrenhemel, zoutwatercircuit vormen deze harmonieuze ruimte om tot een miraculeuze setting.

Het Himalaya zout is ontstaan door uitdroging van een ondiepe Oerzee, 22 miljoen jaar geleden. Het zout zorgt er op natuurlijke wijze voor dat er in de zoutgrot ene microklimaat ontstaat van droge, ioniserende lucht, dit klimaat biedt een zéér gunstige werking op verschillende organen en lichaamsfuncties. Het Himalaya zout bevat tevens dezelfde 84 mineralen en spoorelementen die te vinden zijn in het menselijk lichaam, enkele van deze mineralen zijn; natriumchloride,sulfaat, calcium, kalium en magnesium..

Onze Harmonieuze, energievolle Zoutgrot heeft een multifunctionele doelstelling en biedt tal van mogelijkheden

1. Zouttherapie of Halotherapie

2. Aanbod van diverse Yoga stijlen

3. Cosmic Journey : Ademhaling & (gong) meditatie

4. Soundhealing Experience

5. Mogelijkheid tot verhuring van deze Harmonieuze ruimte voor o.a. Relaxatie therapieën / Mindfullness / Spirituele lezingen …

Trakteer jezelf, vriend(in)… op een moment 100% zuiverende ontspanning met de voordelen van een zeeklimaat, vlak bij huis!

Citaat Cassiodorus; “De mens kan zonder goud maar niet zonder zout”